Med Lions mod misbrug

Kampen mod misbrug blandt unge, og de deraf følgende problemer, er fortsat af stor betydning.
Behovet for at gøre en indsats for unge mennesker er ikke blevet mindre med årene, hvor også misbrug af sociale medier er et voksende problem.

Lions Club Dronninglund Ingeborg Skeel vil derfor fortsat yde en indsats for at forebygge misbrug gennem lokalt oplysende arbejde og gennem aktiviteter i samarbejde med f.eks. SSP-udvalget og folkeskolerne i Klokkerholm, Flauenskjold, Agersted, Asaa, Hjallerup og Dronninglund.

Oplysning koster imidlertid penge!

I kan hjælpe os ved som virksomhed eller privat at købe en eller flere buketter tulipaner sammen med et skilt, der viser aktivitetens logo.
En buket tulipaner koster 100 kr.
Vi leverer tulipanerne og skiltet mandag eller tirsdag i uge 12.
En sådan buket kan konteres som en dekoration.
Overskuddet fra tulipan aktiviteten går ubeskåret til forebyggende arbejde mod misbrug og følgerne heraf.