Kunstner-kort

Unikke kunstnerkort sælges lokalt

I samarbejde med tre lokale billedkunstnere har Lions Ingeborg Skeel fået fremstillet nogle helt unikke og smukke kort, som kan købes lokalt og hos klubbens medlemmer.
De tre kunstnere er Elisabeth Asli, Lene Frederiksen og Susanne Zimmer.

Elisabeth Asli henter stor inspiration i den storslåede nordjyske natur, og de to motiver, som er valgt til kortene, er et glimrende bevis på hendes helt fantastiske evne til at gengive den smukke blomstrende have, der udfolder sig omkring os. Elisabeths malerteknik giver liv og varme til træer og blomster.

Lene Frederiksen har også hentet inspiration i havens blomsterpragt, men har valgt at udtrykke det fotografisk. Lene er netop nu meget optaget af fotografiets mange muligheder og den historie, som fotografiet kan fortælle. Kombinationen af fotografi og maleri ses tydeligt i de farverige, abstrakte blomster på Lene smukke kort.

Blomsterne og naturen afspejles ligeledes i Susanne Zimmers farvestrålende motiver. Susanne maler med glade farver, og fantasien får frit løb i fortolkningen af hendes varme og livsbekræftende motiver. Hun har valgt to meget forskellige motiver til kortene, men kærligheden til naturen lyser klart ud af begge motiver.

Kortene er pakket med 5 stk. til en pris á kr. 80,- pr. pakke.
Endvidere sælges der små gavekort for kun kr. 5,- for en pakke med 2 stk.