Støt Ukraine

Flot overskud på 41.739 kr. ved støttearrangement
Da idéen om et støttearrangement for Ukrainske flygtninge opstod, blev der handlet hurtigt. De to Lions klubber i Dronninglund samt Rotary Hjallerup fik i fællesskab indbudt klubbernes medlemmer til en fælles aften med god mad, musik og dans - og ikke mindst hyggeligt samvær. Der blev også i løbet af aftenen afholdt amerikansk lotteri med et væld af flotte sponserede gaver.
Forud for arrangementet var der indhentet gode priser og adskillige sponsorater til støtte for det gode formål.
Overskuddet deles ligeligt mellem de tre klubber og vil blive doneret til støtte for Ukrainske flygtninge.
Vi siger tusind tak til alle sponsorer - uden jer havde det ikke været muligt at skabe så flot et resultat.
Også en tak til dem, der mødte op til arrangementet og støttede på selve aftenen.