Lions Adventure - et sejlereventyr på Limfjorden

To unge fra Dronninglund Skole begynder sommerferien på sejlerlejr

Lions Club Dronninglund Ingeborg Skeel har i år fået tildelt to pladser på skonnerten Marilyn Anne, når den i uge 27 sejler fra Hals til Stuer med 24 unge i alderen 14 til 16 år. Xenia Christensen og David Vejby Jensen er de to deltagere, som Lions klubben i samarbejde med Dronninglund Skole har valgt til at deltage i turen. Og de glæder sig begge rigtig meget til oplevelsen til søs og til at møde de andre deltagere. Xenia og David mener helt sikkert, at de er søstærke, så en sejltur på Limfjorden skulle ikke volde problemer med søsyge. De er begge klar til at møde udfordringerne ombord. ”Jeg glæder mig bare til hele turen” siger Xenia. Det gør David også og tilføjer: ”Jeg vil rigtig gerne lære at lave mad”.
Inden de står til søs, skal de først deltage i en 2-dages introlejr i Hals, hvor de via teambuilding og forskellige aktiviteter bliver rustet til sejladsen. Alt under kyndig vejledning fra kompetente lejrledere.

Ombord på skonnerten bliver der mange forskellige opgaver, som skal løses af de unge mennesker. De skal bl.a. sætte sejl, stå til rors, lave mad og vaske op. Så efter en dag på havet med mange gøremål er det sikkert en flok trætte gaster, der kan gå til ro i hængekøjerne på den fælles sovesal under dæk – med en forvisning om, at de skal tidligt op næste morgen.

Fælleskab og samarbejde er i fokus på denne tur, hvor der bliver gode muligheder for at opleve noget helt andet, end hverdagen kan byde på. Oplevelser, som er med til at udvikle den enkelte deltager, give ny indsigt og skabe nye venskaber.
Undervejs lægger skibet til kaj i forskellige havnebyer, og her står lokale Lions klubber klar med spændende events og aktiviteter for de unge gaster.

Claus Jørgensen fra Dronninglund Skole glæder sig over, at det via en donation fra Lions Ingeborg Skeel er muligt at give de to unge en oplevelse for livet. ”Jeg er sikker på, at Xenia og David er klar til at yde deres bedste til fælleskabet om bord, og jeg håber turen vil give dem kompetencer, som de kan bruge senere hen” udtaler Claus Jørgensen.

Lions Ingeborg Skeel er rigtig glade for, at det her i foråret igen har været muligt at afvikle den årlige Tulipanaktivitet, som danner grundlag for donationen. Så en stor tak fra klubben til de lokale virksomheder, forretninger, institutioner og private, som har støttet Tulipanaktiviteten.
Vi ønsker de to deltagere god vind på sejlturen.